Хмельницька міська рада затвердила кілька міських програм та звернулася до центральних органів влади

598

Програми проголосовані, звернення до центральних органів влади підтримані. У середу засідала Хмельницька міська рада. На порядок денний винеслимайже 90 питань. В основному рішення приймали для новоствореної Хмельницької ОТГ.

Традиційно робота депутатського корпусу Хмельницької міської ради проходить злагоджено, а голосування одноголосно. Розпочали із заслуховування звіту відділку поліції. Хмельницький наразі за загальнодержавним рейтингом являється найбезпечнішим містом в Україні.

Окрім самого звіту депутати підтримали програму щодо подальшого розвитку та підтримки правоохоронної системи у всій громаді.

Три питання порядку денного стосувалися бюджету. Хмельницька міська рада створить робочу групу яка шукатиме банки для отримання кредиту на добудову школи на Озерній.

Також депутати звернулися до центральних органів влади аби вони підтримали програму фінансування госпіталів для ветеранів війни, котрі надають допомогу пільговикам. Були звернення й щодо прийняття закону «Про народовладдя через Всеукраїнський референдум» і відносно розслідування справи  вбивства Павла Шеремета.

А ще на сесії надали більше прав старостам об’єднаної територіальної громади. Відтепер у них буде і своя печатка.

" " " "