Сім’я з Тернопільщини потребує допомоги

531

Врятувати маленьке життя. Сім’я Борисів з Тернопільщини потребує допомоги. Кілька місяців тому у молодшого синочка Арсена діагностували СМА. Це – рідкісне нервово-м’язове захворювання, яке супроводжується атрофією та призводить до ранньої смерті. Для лікування хлопчика потрібен всього лиш один укол. Укол, який вартує понад 2 мільйони доларів. Такою захмарної суми у родини немає, тому й Бориси просять допомоги у всіх небайдужих.

Кінець минулого року перевернув життя молодої сім’ї з Тернопільщини. У їх дім не те, що постукала, а нахабно ввірвалася біда. У молодшого синочка Арсена діагностували СМА. Це – рідкісне нервово-м’язове захворювання, яке призводить до ранньої смерті.

Дитина згасає на очах, каже тато. Хвороба забирає у маленького Арсена останні сили. Лікувати хлопчика можна. Є два варіанти – або ін’єкції протягом всього життя, або один укол.

Часу – зовсім небагато, півроку. За півроку потрібнозібрати коштина всього лиш один укол. Укол, який дасть можливість жити і який вартує понад 2 мільйони доларів.

Сума у два мільйони триста тисяч доларів для родини – захмарна. Тому й сім’я Борисів звертається до всіх небайдужих та просить про допомогу.

" " " "