Хмельницька обласна рада визначилася із заступниками новообраної голови

803

Перша сесія відбулася. Нагадаємо, напередодні обласні обранці провели установче засідання. Про те, як обирали голову, ми розповідали у вчорашніх випусках новин. Після цього депутати взялися за інші два кадрові питання. До пізньої ночі понеділка вони голосували за двох заступників.

Після ще однієї перерви депутати вже вдруге перейшли до таємного голосування.

Далі процедура звична – підрахунок та оголошення результатів. Порцію аплодисментів із зали отримує Володимир Гончарук. За ексзаступника міського голови відали свої голоси 48-м обласних обранців.

Про те, як працюватиме на знайомій посаді, але вищого ранку, ексклюзивно розповів нашому телеканалу.

Далі на черзі обрання ще одного зама. За поданням голови ради – Віолети Лабазюк – єдиним кандидатом став Валентин Соколюк від Європейської солідарності.

Далі процедура повторилася. Голосували знову таємно. Результат не забарився.

За словами новообраного заступника, його робота буде спрямована на конструктивний діалог зі всіма політичними силами задля спільного результату.

Голову обрали, раду замінували, та визначилися із заступниками – такі результати першого засідання депутатів восьмого скликання. Його, до слова, не закривали – у наступний понеділок обранці знову зберуться та продовжать працювати.

" " " "