Хмельницьке Поділля очолило турнірну таблицю своєї групи другої ліги з футболу

1015

Жодної поразки та чергова перемога. 19-го квітня відбувся футбольний матч  вісімнадцятого туру чемпіонату України з футболу другої ліги. Хмельницьке Поділля приймало в дома чернівецьку Буковину. Внаслідок злагодженої гри господарі поля перемогли у цьому поєдинку з рахунком три один, очоливши турнірну таблицю групи А.

11-та перемога і, як наслідок, вершина турнірної таблиці. В понеділок футбольний клуб «Поділля» приймав у себе в дома «Буковину» із Чернівців. Обидва клуби до цього матчу підійшли із деякими кадровими втратами. Кілька гравців стали глядачами через перебір гірчичників у попередніх матчах. Проте це не завадило подолянам показати якісну та, головне, результативну гру.

Вже на початку першого тайму господарі поля відкрили рахунок. Згодом його подвоїли. Проте після перерви Буковина один гол відіграла. Хитка перевага в рахунку трималася не довго – вже за кілька хвилин хмельничани забили втретє.

У першому колі в Чернівцях команди зіграли внічию. Тренер суперника каже, гра була складною, але стала хорошим іспитом для молоді.

Наразі «Поділля» посідає перше місце в турнірній таблиці. Стільки ж очок є ще у двох команд, проте у подолян є ще одна гра в запасі.

" " " "