Весна  – час ремонтувати, фарбувати та будувати

763

200 тисяч на проєктну документацію для оновлення пішохідної зони. В управлінні житлово-комунального господарства розповіли, які ремонти заплановані у поточному році. Зміни у фінансуванні відбулись через карантин. Однак, для облаштування зон відпочинку частину грошей залишили. Тож куди вони підуть?

Весна  – час ремонтувати, фарбувати та будувати. В управлінні житлово-комунального господарства розповіли, які роботи очікують наше місто. Відпочинкових зон побільшає.Так, поблизу Ангела Скорботи скоро озеленять територію нового скверика.

До кінця весни ці роботи планують завершити, адже через перепад температур озеленення зон довелося відкласти. Ще одну пішохідну зону лише розпочнуть проектувати. На перетині Соборної та Володимирської зруйновану ділянку відремонтують.

Поки у департаменті житлово-комунального господарства роблять попередні розрахунки та сподіваються – після перерозподілу бюджету ситуація зміниться.

Як каже Василь Новачок, планів було багато. Однак, через спалах коронавірусної хвороби значну частину коштів на ремонти доріг та тротуарів спрямували на боротьбу із Ковід.

 

" " " "