Хмельницькі блогери збирають гроші на боротьбу із коронавірусом

2605

Аби допомогти хмельницьким медикам якісно боротись із коронавірусом міські  блогери збирають кошти.  На сторінці Coronavirus.khmelnytsky, в Інстаграмі та Фейсбуці закликають небайдужих хмельничан поширити сторіс про допомогу та збирають гроші на боротьбу з хворобою  у регіоні. На що витрачатимуть кошти та скільки вже вдалось зібрати нам розповіла організаторка ініціативи – Альона Гнап.

  Ті, хто зазвичай рятують життя нам – нині потребують допомоги. Про це говорить хмельницька блогерка Альона Гнап. Із запровадженням карантину постало питання, а чи забезпеченні наші медичні заклади усім необхідним, аби надавати допомогу хворим та й самим лікарям залишатись в безпеці.

Зараз чат налічує близько 30 людей. Учасники розповсюджують інформацію на своїх сторінках у соцмережах та усіма можливими способами. Таким чином, за два дні організаторам вдалось зібрати не погану суму.

 Приєднатись та допомогти може кожен охочий. Детальну інформацію про  ініціативу Сoronavirus.khmelnytsky можна знайти на сторінках спільноти в Instagram та Facebook. В призначенні платежу необхідно вказати, що це благодійний внесок для боротьби з COVID-19 та зазначити свої анкетні дані. Перерахувати кошти можна з картки будь-якого банку. Організатори запевняють, якщо кошти зібрані на боротьбу із COVID 19 будуть у надлишку – вони все одно підуть на медицину Хмельницького!

Медики мають бути впевнені у своїй безпеці, щоб допомагати нам. Тому зараз ми маємо допомогти їм.

 

" " " "