Хмельницькі джитсери змагалися у Луцьку

1673

 Від початківців до справжніх професіоналів. У Луцьку пройшов другий етап Ліги бразильського джиу-джитсу. Змагання відбувалися ще на початку березня до оголошення загальнонаціонального карантину. У серці Волині турнір зібрав понад дві з половиною сотні бійців з усієї країни. Спортивну честь Хмельниччини захищали 27 спортсменів. 

 Василь Козак – патрульний поліцейський. У лавах правоохоронців з самого початку. Спершу працював на лінії, сьогодні – у групі тактико-оперативного реагування. Для торівця, розповідає, спорт – не просто необхідний, а вкрай важливий. Для себе коп обрав бразильське джиу-джитсу та вже виступив на своїх перших змаганнях.

 Василь став третім, а ось його колега Олександр Кошалко, до слова, також патрульний, виборов золоті нагороди чемпіонату.

 Окрім патрульних, спортивну честь Хмельниччини захищали ще 25 спортсменів. На усіх вони вибороли 27 особистих нагород та друге командне місце. Зробити це було непросто, адже турнір у серці Волині зібрав понад дві з половиною сотні бійців з усієї країни.

 Це був другий етап Ліги бразильського джиу-джитсу. Перший відбувся у Києві на початку року. Ці ж змагання пройшли ще на початку березня до оголошення загальнонаціонального карантину. Зараз у спортсменів діють обмеження.

 Зараз спортсмени відсиджуються вдома. До тренувань приступлять вже після карантину. Для підготовки до змагань, кажуть, потрібен щонайменше місяць, тож нові звершення планують вже на літній період. 

 

" " " "