Кому коронавірус не страшний: у Хмельницькому затримали грабіжника, що нишпорив по кишенях

Чоловік скоїв крадіжку у приміщенні кінотеатру

2280

У Хмельницькому, поки більшість містян воліє якомога мене вештатися громадськими місцями, знаходяться особини, яким і коронавірус не страшний.

Так, в учора в обласному центрі поліцейські затримали чоловіка, який пограбував жінку в одному з приміщень кінотеатру “Планета”, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Чоловік, зайшовши знадвору, заходився нишпорити у кишенях куртки, що висіла на вішалці в одному з приміщень. Він якраз надибав гроші у кишені, як до приміщення несподівано зайшла 59-річна власниця куртки.

Застуканий на гарячому, злодій метнувся до виходу, але грошей не покинув, а прихопив їх із собою. Пограбована жінка відразу зателефонувала поліцейським, і вже за  кілька хвилин  вони були на місці.

Правоохоронці  відразу подивилися відео з камери спостереження  і склали на зловмисника орієнтування. Його розіслали усім правоохоронцям міста. Менше, ніж за годину з моменту пограбування, чоловік уже був затриманий на вулиці Кам’янецькій.

Грабіжником виявився 47-річний чоловік із села Райківці Хмельницького району. В його “послужному списку” вже до цього було кілька кримінальних історій, пов’язаних із крадіжками та грабежами.

" " " "