Хмельницькі футболісти готуються до турнірів

1263

«Живі» тренування та змагання у кінці червня. Хмельницькі футболісти готуються до перших у цьому сезоні турнірів. Підготовка стартувала кілька тижнів тому, щоправда не у повну силу. Юні спортсмени, після тримісячної перерви, тільки входять у тренувальну колію. Чи важко футболістам відновлювати форму та як налаштовані на перші змагання?

Майже три місяці перерви і нарешті «живі» тренування. Хмельницькі футболісти готуються до перших у цьому сезоні турнірів. Підготовка стартувала кілька тижнів тому, щоправда не у повну силу.

Щоправда, ніяка онлайн підготовка реальній не рівня. Юні спортсмени, після тримісячної перерви, тільки входять у тренувальну колію. Відновлювати спортивну форму, зізнаються, важко.

Після карантину, кажуть новаторівці, працювати у звичайному режимідосить непросто. До того ж, додають, спекотна погода не сприяє повноцінним тренуванням.

А футбольні турніри не за горами. Перший у цьогорічному сезоні старт запланували на кінець червня.

Тож, юні футболісти чекають суперників та ще до змагань посилюють свої позиції. У той час, коли інші команди не мають змоги тренуватися, хмельничани готуються до нових звершень.

До того ж, кажуть юні футболісти, мають ще один стимул. Щороку «Зорі Карпат» проводять до дня народження президента клубу. Цьогоріч Руслану Сітаруку 45. Тож на ювілей керівника юні новаторівці готують подарунок – карпатську перемогу.

 

" " " "