Хмельницькі футболісти отримали подарунки від «Шахтаря»

785

Комплекти м’ячів та форм. Хмельницькі футболісти отримали подарунки від «Шахтаря». Цього разу гравці «Новатора» не змагалися на турнірі, а стали учасниками проекту «Даріо 33». Хмельничани на електронну пошту подали заявку, в якій розповіли про себе. До заявки додали відеоролик про команду та кілька фото. У підсумку, новаторівці увійшли до когорти дитячих команд, які отримали презенти від «Шахтаря».

Знайомтеся, це – новаторівці. Вони ще зовсім юні, втім вже неодноразові чемпіони міста та різноманітних всеукраїнських турнірів. А все почалося ще кілька років тому, коли кожен з дітей для себе обрав футбол.

А тепер, кажуть діти, футбол, як наркотик. Разом з командою не пропускають жодних змагань та скрізь намагаються показати себе. А нещодавно «Новатор» знову став переможцем. Цього разу діти не змагалися на турнірі, а взяли участь у проекті «Даріо 33».

Заявку, відеоролик та кілька фото на електронну пошту подав Вадим Войтовський. Чоловік – батько одного з гравців «Новатора», а ще затятий фан «Шахтаря». Коли, дізнався про конкурс, розповідає, не роздумуючи, відправив заявку на участь.

Кілька днів тому старання новаторівців нагородили. Хмельницька команда увійшла до когорти найкращих, які отримали подарунки від «Шахтаря».

Окрім «Новатора», подарунки від Даріо Срни та «Шахтаря» отримали ще 32 дитячих команди. Це – не лише футбольні клуби, а й аматорські, дворові чи шкільні збірні. Для юних гравців форма та хороші м’ячі повинні стати одним з компонентів успіху.

Свої обновки юні гравці вже випробували на тренуваннях, а ось на змаганнях не мали змоги, втім зовсім скоро нову форму засвітять на турнірі у Карпатах. Саме відео з попереднього Кубку Буковелі і дозволило хмельничанам стати переможцями проекту «Даріо 33».

" " " "