Хмельницькі правоохоронці оголосили про підозру 20-річному “закладнику”

За розповсюдження психотропної речовини PVP молодику загрожує 10 років тюрми

1435

У Хмельницькому оголошено про підозру 20-річному молодику, котрий займався розповсюдженням небезпечної психотропної речовини  PVP методом “закладок”. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Зловмисника впіймали 17 квітня. Тоді інспектори ТОРу помітили о 15:00 молодика біля паркану на вулиці Нижній Береговій. Чоловік нишпорив в землі та поводився підозріло. Колиж він помітив службове поліцейське авто, то одразу ж занервував та спробував хутко покинути місце події. Однак йому не вдалося втікти. Патрульні його зупинили та провели поверхневий обшук, в ході якого в молодика виявили 15 згортків обмотаних кольоровою ізоляційною стрічкою.

Пізніше експертиза показала, що в згортках знаходився наркотик PVP – особливо небезпечна психотропна речовина.

Читайте також: У Хмельницькому патрульні за день затримали п’ятьох містян з наркотиками

Слідчі оголосили йому про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На період досудового розслідування суд посадив підозрюваного під цілодобовий домашній арешт.

" " " "