У Кам’янець-Подільському районі відсторонили підозрюваного в хабарництві сільського голову

Суд відсторонив від обов'язків одного з сільських голів у Кам'янець-Подільському районі, якого підозрюють в отримані хабаря

2248

Хмельницький міськрайонний суд відсторонив від обов’язків голову одного з селищ Кам’янець-Подільського району, котрого підозрюють у вимаганні та отриманні хабаря. Про це розповіло видання “ХМ-ІНСАЙД”, посилаючись на відповідну ухвалу від 11 квітня, котра діятиме до четвертого червня цього року.

Разом з тим, на час розслідування, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту з 22.00 по 07.00. При цьому, у разі зміни свого місця проживання, посадовець зобов’язаний повідомляти про це правоохоронців. Також йому заборонено покидати населений пункт в якому він проживає без дозволу прокурора, слідчого чи суду. Закордонний паспорт у екс-голови села тимчасово вилучено.

Слід нагадати, що зазначений корупційний злочин мав місце дев’ятого квітня. Тоді очільник Маківської ОТГ вимагав від одного з приватних підприємців 2600 доларів США. За ці кошти посадовець пообіцяв вирішити з виконкомом питання про надання дозволу підприємцю на розміщення 14 об’єктів зовнішньої реклами на території ОТГ.

Читайте також: На Хмельниччині впіймали на хабарництві одного із обласних керівників поліції

Зловмисника затримали на гарячому тоді, коли він отримав частину названої суми (1300 доларів США) біля однієї з АЗС.

" " " "