Хмельницькі правоохоронці припинили діяльність борделю, котрий маскувався під масажний салон

У Хмельницькому правоохоронці викрили бордель, власники якого видавали його за масажний салон

878

У Хмельницькому правоохоронці викрили та присікли діяльність масажного салону, в котрому насправді надавали послуги інтимного характеру. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Бордель організувало подружжя Хмельничан. Жінка займалася пошуком клієнтів шляхом спілкування з ними в соцмережах. Її чоловік слідкував за безпекою дівчат та за тим, щоб не виникало конфліктних ситуацій з клієнтами.

Також організаторка долучила до діяльності одну зі своїх працівниць. В її обов’язки входило вербування дівчат на заняття проституцією.

Читайте також: У Хмельницькому двоє містян пограбували чоловіка

Загалом в салоні було декілька жінок, котрі надавали інтимні послуги. Організатори борделю завербували їх скориставшись їхнім скрутним матеріальним становищем.

Наразі за цим фактом слідчі проводять досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Оперативний супровід забезпечує відділ міграційної поліції ГУНП в Хмельницькій області.

" " " "