Хмельницькі правоохоронці знайшли водія, котрий збив двох людей та втік

Порушника вдалося встановити завдяки уламкам, які залишилися на місці події

1222

Хмельницьким правоохоронцям вдалося відшукати водія, котрий скоїв наїзд на двох пішоходів та втік з місця події. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася напередодні, 19 січня, приблизно о 18:00, неподалік від кафе “Лелека”, що на автодорозі «Давидківці — Хмельницький». За попередніми даними водій збив двох людей, котрі рухалися у попутному напрямку, після чого одразу ж втік з місця події. В результаті 41-річний мешканець обласного центру отримав тілесні ушкодження, з якими його госпіталізували до нейрохірургічного відділення Хмельницької обласної лікарні. Також постраждала 23-річна жінка, однак її травми були не суттєві тож вона від госпіталізації відмовилася.

Порушника вдалося встановити за уламками, котрі залишися на місці ДТП, а також за допомогою аналізу записів з місцевих вуличних камер відеоспостереження. Оглянувши уламки правоохоронці встановили ймовірну марку автомобіля водія-втікача, після чого побачили на відеозаписах саме авто та його номерний знак. Після проведених слідчо-оперативних заходів поліцейські розшукали порушника без проблем. Його пошкоджений транспортний засіб вилучили. Своє зникнення з місця аварії він пояснив тим, що злякався.

Читайте також: У Деражнянському районі троє осіб травмувалися в ДТП

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють усі обставини події.

" " " "