На Хмельниччині воннеборці ліквідували дві пожежі: врятовано оселю та господарчу споруду

У Хмельницькій області горіло два приватних домогосподарства

668

У Хмельницькій області трапилася дві пожежі на території приватних домогосподарств місцевих жителів. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС Хмельниччини.

Так, один з інцидентів трапився напередодні, 19 січня, приблизно о 22:00. На вулиці Тернова в місті Полонне зайнявся житловий будинок. Отримавши повідомлення про інцидент на вказану адресу одразу ж вирушила черг8ова бригада рятувальників з 17 ДПРЧ.

Бійці ДСНС діяли досить оперативно. На момент їх прибуття на місце події вогонь встиг охопити два квадратних метри перекриття. Існувала ймовірність подальшого розповсюдження полум’я тож вогнеборці негайно почали його гасити. Завдяки професійним та оперативним діям рятувальників оселя була врятована від знищення вогнем.

Причини займання встановлюють експерти.

Інший випадок трапився того ж дня на декілька годин раніше. О 17:10 на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення пожежу в господарчій будівлі на території приватного домогосподарства в селі Пашуки, що в Славутському районі.

Отримавши відповідне повідомлення на вказане місце одразу ж вирушили рятувальники з 18 ДПРЧ. На момент прибуття вогнеборців у палаючій споруді було сильне задимлення, тож бійцям ДСНС довелося працювати в апаратах для захисту органів зору та дихання.

Читайте також: У Полонському районі четверо людей травмувалися в пожежі

Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників пожежу було локалізовано о 17:44, ліквідовано о 17:47. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено будівлю.

Причина пожежі наразі встановлюється.

На щастя обидва інциденти обішлися без жертв.

" " " "