ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ – 590!

425

З масштабними концертами, ярмарками і виставками хмельничани відзначали у вихідні День міста. Свято припало на суботу, однак святкові заходи тривали  3 дні.  Під гаслом «Магія любові і добра» відбулись основні заходи.

Хмельничани відзначають 590-ту річницю з дня першої писемної згадки про Хмельницький. Святкування проходили по всьому місту. Найбільше люди гуляли у центрі, вулицею Проскурівською.  Там були художні перформенси, літературні автограф-сесії, ярмарки і концерти просто неба. На останніх свої виступи дарували глядачам танцювальні і музичні колективи.  Навіть жовта зона, до якої нещодавно ввійшло місто, не завадила погуляти гостям свята.

Містян привітав мер Олександр Симчишин. Перед урочистостями хвилиною мовчання віддали шану полеглим землякам. Відзначили двох почесних громадян міста та вперше нагородили 20тьох лікарів, які стали лауреатами премії міського голови. Кращим жителям міста вручили близько 30 квартир, у  тому числі і для учасників російсько-української війни.

Щовечора на сцені виступали хедлайнери концертів. Хмельничани в унісон співали старі улюблені пісні і нові хіти. Величезний фудкорт пригощав смачною їжею усіх охочих.

" " " "