Хмельницькому через “голе” обличчя пасажира зупинився рух транспорту по Кам’янецькій

Пасажир тролейбусу відмовлявся надягати маску чи покинути транспорт

2207

Напередодні в обласному центрі Хмельниччини трапився конфлікт між пасажиром тролейбуса та кондуктором з водієм. Чоловік увійшов у транспорт без захисної маски та не реагував на зауваження. Про це розповіли на Facebook-сторінці “Хмельницький LIVE”.

Внаслідок інциденту конфлікт зав’язався не тільки з працівниками тролейбуса – кондуктором і водієм, а й з іншими пасажирами, адже через впертість порушника маскового режиму рух тролейбуса було призупинено на декілька хвилин. В той момент він якраз їхав по вулиці Кам’янецькій, чим викликав величезний затор, який паралізував половину дороги для усіх інших учасників дорожнього руху.

https://www.facebook.com/khmlv/videos/607107133320174

Читайте також: Коронавірус: на Хмельниччині 169 нових випадків

У коментарях користувачі мережі Інтернет розділилися. З одного боку багато людей різко засуджували чоловіка за його безвідповідальність, а з іншого – деякі громадяни вважали його правим. Думка других, переважно, опиралася на те, що постанова КМУ не може мати більшої юридичної сили ніж Конституція. Деякі люди, очевидно, взагалі або не вірять в існування коронавірусу і вважають це глобальною змовою, або ж не вірять у те, що ця хвороба дійсно дуже небезпечна. Ця категорія суспільства теж виразила солідарність із зухвалим пасажиром. А що думаєте ви?

" " " "