Хмельницьку обласну дитячу лікарню будують не за графіком.

586

Хмельницьку обласну дитячу лікарню будують не за графіком. Завдяки своєчасному фінансуванню  зведення нового корпусу випереджає терміни будівництва. Якщо гроші і надалі надходитимуть вчасно, уже до кінця наступного року лікувально-діагностичний корпус введуть в експлуатацію.

Будівництво лікувально-діагностичного  корпусу Хмельницької обласної дитячої лікарні  розпочали  у  серпні минулого року. За цей час повністю звели коробку, перекрили будівлю, почали встановлювати вікна та утеплювати фасад. Усі зовнішні роботи планують завершити до перших заморозків.

Окрім того,  біля нового корпусу  побудували  трансформаторну підстанцію. Таким чином, лікарню повністю хочуть перевести на автономне електропостачання .

На зведення нового корпусу вже витратили  77 мільйонів гривень.  А завдяки своєчасному фінансуванню,   будівництво  значно випереджає  встановленні терміни на 2 місяці.

Загальна вартість  об’єкту майже 340 мільйонів гривень. В дану суму входять не лише будівельні роботи, а й медичне обладнання. Якщо й надалі кошти надходитимуть вчасно, лікувально-діагностичний корпус введуть в експлуатацію на рік раніше запланованого.

" " " "