ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ДРУЖНІЙ ДО МОЛОДІ

420

Місце молоді в світі. У Хмельницькому онлайн платформі розпочали соціальне опитування на щодо визначення Індексу благополуччя молоді. Такий нестандартний підхід протестували в багатьох країнах світу. Опитування допомагає краще дізнатись переваги, недоліки та потреби молодого покоління.

Індекс благополуччя молоді. Цього року Хмельницький долучився до п’ятнадцяти інших міст України. Вони підписали меморандум про взаєморозуміння між Фондом Організацій Націй і Хмельницькою міською радою. Днями в Молодіжному центрі розпочали соціальне опитування щодо місця молоді в суспільних процесах..

Опитування запустили першого грудня. Триватиме воно до кінця цього місяця. За поточними результатами розберуть нагальні проблеми молоді. Типи питань залежать від віку учасника. В загальному ж стосуються навчальної, політичної, медичної, особистої та молодіжної сфер.

Мінімальна кількість респондентів – 300 чоловік. Якщо молодь буде активною – опитування розширять. Хорошим бонусом стануть подарунки від спонсорів. По завершенню опитування учасники отримують знижку від Хмельницьких фірм на ту чи іншу покупку.

Такі проєкти стануть щорічною традицією. Представники управління сподіваються, з кожним роком проблем у молоді ставатиме менше. Тоді ж Хмельницький вийде на новий молодіжний рівень. Результати дебютного проєкту будуть відомі в середині січня.

" " " "