ЗАСЛУЖЕНА НАГОРОДА

487

Десятки українців отримали нагороди. До 30-ї річниці Всеукраїнського референдуму президент нагородив званнями представників різних областей. Заслуженим працівником освіти від Хмельниччини став Валентин Ільїнський. Чоловік викладає в гуманітарно-педагогічній академії та є головою обласного відділення Українського геральдичного товариства.

Валентин Ільїнський отримав звання «Заслужений працівник освіти». Працює він викладачем у гуманітарно-педагогічній академії. Є культурологом, художником. Очолює обласне відділення геральдичного товариства. Та створив у стінах вишу унікальний музей.

Чоловік створює герби для товариств, приватних осіб. Його авторству належать герби  Меджибізької, Гуківської та інших громад краю.Точну кількість своїх робіт Валентин Михайлович уже не пам’ятає.

Герб педагогічної академії – це також результат роботи Валентина Ільїнського. Створив викладач символіку і для університету регіонального управління та права. Та розповідає про основні правила створення символіки.

Отримував свою почесну нагороду Валентин Михайлович у столиці. Зізнається, це було досить неочікувано. Хоча має і багато інших наукових досягнень

Валентин Михайлович з натхненням розповідає про студентів, вивчає писанкарство та мріє зібрати ще більше експонатів до свого музею.

" " " "