Хмельницький готовий зустріти зиму. Комунальники заступили на нічне чергування

712

Сили та засоби готові. Хмельницькі комунальники вже кілька днівзаступають на нічні чергування аби протистояти складним погоднім умовам. Зранку спецмашини обробляють деякі ділянки міських автошляхів піщано-соляною сумішшю. Усе аби попередити дорожньо-транспортні пригоди в місті.

Ранок середи. Ці два трактори їдуть прибирати  залишки опалого  листя у Хмельницькому. Окрім цієї техніки на дороги міста вночі виїхали сім одиниць  іншої – для боротьби із ожеледицею. За середу на дороги висапали 45 тон суміші.

Міське підприємство із будівництва, ремонту та  експлуатації доріг цього року закупило додаткових сімсот тон солі. Частина залишилася із минулого. На думку спеціалістів, цього вистачить навіть для найлютішої  зими.

Щодо техніки, то більшість машин знаходиться у ангарах – очікують складніших погодніх умов. Переобладнали тут до зими і притиральний автомобіль «Глобус». Тепер він розчищатиме та посипатиме дороги. Процес повністю автоматизований.

А ще  вже другий рік за всім транспортом підприємства можна слідкувати, не виходячи з кабінету. Уся спецтехніка обладнана навігаційним обладнанням.

" " " "