Агресорам вхід заборонено: Дунаєвецький суд взяли під охорону

2072

Агресорам вхід заборонено: Дунаєвецький суд взяли під охорону. Відтепер відвідувачів зустрічатимуть працівники спецпідрозділу. Переконують, учасникам судового процесу дискомфорту не створюватимуть. Якщо люди чемно поводитимуться і не провокуватимуть конфлікт – жодних проблем не виникне. А, от, агресорам варто добре задуматись перш, як порушувати закон, адже, суд тепер – в надійних руках правоохоронців.

Дунаєвецький районний суд – відтепер під професійною охороною. Це – 15-е приміщення в області, котре вдень і вночі пильнуватимуть судові охоронці. Служителі Феміди переконують, необхідність у цьому – неабияка, адже, відвідувачів щодня багато,а люди приходять різні.

Від учора на вході в приміщення вже чергують спеціально навчені судові охоронці. Керівництво  спецпідрозділу запевняє, підлеглі незручностей для учасників судового процесу не створюватимуть. Якщо люди чемно поводитимуться і не провокуватимуть конфлікт – жодних проблем не виникне.

А, от, агресорам варто добре задуматись перш, аніж переступити поріг суду. Адже, провокаторів правопорядку притягуватимуть до відповідальності.

" " " "