Жителя Старокостянтинова засуди за насильство в сім’ї

Наступні декілька місяців свого життя чоловік проведе за ґратами

1195

У Старокостянтинові місцева прокуратура довела на суді вину одного з жителів міста, якого звинувачували в домашньому насильстві. Про це повідомило видання “НОВИНИ Хмельницький”.

Досудове розслідування здійснювалося за процесуального керівництва прокуратури Старокостянтинова слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції. В ході слідства було встановлено, що деякий час тому підсудний регулярно вчиняв негативний психологічний тиск на свого рідного, з яким він постійно проживає.

Чоловік постійно ображав його, нецензурно лаявся та при кожній нагоді погрожував фізичною розправою, намагаючись таким чином залякати та подавити у літньому чоловікові будь-які залишки почуття власної гідності.

Паралельно з цим протягом останнього року кривдника вже чотири рази притягували відповідальності перед законом за вчинення адміністративних порушень, пов’язаних зі все тим же домашнім насиллям.  Але усі штрафні санкції не привели до бажаного результату та жодним чином не вплинули на поведінку підсудного.

Читайте також: У СІЗО Хмельницького в засудженої конфіскували заборонені предмети

Враховуючи обставини, суд вкотре визнав кривдника винним у вчиненні чергового правопорушення одного і того ж характеру та прийняв рішення застосувати більш суворе покарання. Так наступні три місяці свого життя чоловік проведе у місцях позбавлення волі.

" " " "