Хмельницький – інвестиційно привабливе місто. Потенціал обласного центру обговорювали на заході Investment Talks.

852

Хмельницький – інвестиційно привабливе місто. Потенціал обласного центру обговорювали на заході Investment Talks. Захід зібрав представників місцевої влади, бізнесу та громадськості, щоб обговорити можливості розвитку бізнесу та залучення інвестицій у Хмельниччину.

Відсутність інформації про інвестиційні можливості, нові реформи та стабілізацію економіки – основна причина, через яку в Україну не заходять нові інвестори. Так стверджують організатори Investment Talks, що відбувся у Хмельницькому. Захід організували, аби познайомити представників іноземної бізнес-спільности із місцевими підприємцями та визначити, що саме приваблює інвесторів.

На захід зібрались представників місцевої влади, бізнесу та громадськості, а також гості з-за кордону. Хелена Хаселбергер – комерційний радник посольства Австрії в Україні. Жінка каже, сьогодні хоче дізнатись більше про інвестиційний потенціал  Хмельниччини та зрозуміти, що може зацікавити австрійських бізнесменів. Та про Хмельницький чула багато гарних відгуків під час презентації нашої країни  на економічному форумі у Відні.

Організатори заходу переконані, тільки у тісній співпраці влади міста та бізнесу можна отримати високий результат. Підтримує цю думку і Хмельницький міський голова. Олександр Симчишин запевнив, наше місто має чималий потенціал та усі складові, які задовільнять будь – якого інвестора.

Варто відзначити, що Хмельницький цьогоріч вже вдруге отримав нагороду від Ради Європи як місто, яке відповідає європейським стандартам. До слова, ми стали єдиним містом в Україні та одним з шести європейських міст, яке отримало таке нагороду другої категорії. Львів, до прикладу отримав відзнаку третьої категорії.  А це свідчить про розвиток  міста та про зростання зацікавленності у ньому іноземних інвесторів. Організатори Investment Talks кажуть, Хмельницький може бути цікавим для вкладень у такі сфери, як туризм, торгівля та легка промисловість. Про інвестиційну привабливість Хмельницького говорять і дослідження.

" " " "