Хмельницький продовжують розвивати.

532

 «Купуй Хмельницьке», індустріальний парк та підтримка підприємництва. У Хмельницькому вперше презентували програму економічного і соціального розвитку міста. Основне її завдання – наповнення бюджету та ефективність використання зароблених грошей. 

 У Хмельницькому розвивають підприємництво. Задля цього щороку збільшується кількість проєктів, які частково фінансують з міського бюджету та залучають інвестиції закордонних партнерів. Відтак, у міській раді днями презентували пріоритетні напрямки на 2020 рік. Тож, управління економіки націлене на розвиток інфраструктури, соціальної сфери, охорони навколишнього середовища та забезпечення економічного розвитку. У цьому має сприяти індустріальний парк.

 Ефективність засвідчують цифри. У 2019 році надходження до бюджету міста – 652 мільйони гривень від малого підприємництва. Це на 100 мільйонів більше, ніж минулого року. Також до уваги беруться креативні стартапи.

 Нині налагоджена співпраця з найбільшими супермаркетами міста. Там вже рік маркують продукти, вироблені на теренах Хмельницького. Наступного року хочуть залучити й інші галузі.

Усі нововведення виконуватимуть в рамках Стратегії розвитку міста до 2025 року.

 

 

" " " "