У Хмельницькому пройшов турнір Героїв АТО

755

 Фізичний гарт та патріотичне виховання. У Хмельницькому пройшов четвертий турнір пам’яті Героїв АТО. Це – дитячі змагання, які зібрали учасників з чотирьох областей України. Між собою вони визначили кращих у міні-футболі. 

 Спорт у поєднанні з патріотичним вихованням. Хмельницький знову зібрав футболістів з подільського та поліського регіонів. Вже вчетверте наше місто приймало турнір пам’яті Героїв АТО.

 Щороку рівень змагань зростає. Кількість команд також збільшується. Якщо на першому турнірі було шість, то на цьогорічному – вже дванадцять. Це неабияк тішить, кажуть організатори, бо ж таким чином спортивно-патріотичним вихованням охоплюють більше дітей.

 Вшанувати пам’ять героїв та, звісно, позмагатися у Хмельницький приїхали команди з Вінницької, Рівненської та Тернопільської областей. Грають, кажуть, не задля перемоги. Важливий досвід та ігрова практика.

 Команда з Тернополя до трійки лідерів не потрапила. Результатом, кажуть, не розчаровані, бо ж для них участь у турнір рівнозначна перемозі.

 Свої недоліки та переваги, каже нападник тернополян, добре знають. Тепер будуть працювати над виправленням перших та удосконаленням других.

 Це, звісно, й позначилося на результаті. Тернополяни закріпилися на сьомому щаблі. А ось трійка лідерів наступна: перше місце виборола ДЮСШ №1, друге та третє – у «Новатора». Визначали переможців не лише у командній, а й в особистих номінаціях. Ілля Худік, до прикладу, став кращим нападником турніру.

 Знову показати командний дух юні гравці зможуть через два-три тижні. У Хмельницькому пройде турнір-фестиваль «Новорічний марафон». Він і закриватиме футбольний сезон у місті.

" " " "