ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ TEACHERS AWARDS

371

Віднайти найкращих. Вперше у Хмельницькому відбудеться конкурс Хмельницький TEACHERS AWARDS. Для участі у конкурсі шукають педагогів, які володіють креативними ідеями та ефективними методиками проведення занять.

Вперше громадська організація «Мої обрії» спільно із департаментом освіти та науки Хмельницької міської ради проводять конкурс Хмельницький TEACHERS AWARDS.

Для участі шукають педагогів, які запалюють інтерес до навчання в учнів, а головна ідея конкурсу – підняти престижність професії педагога.

З 1 лютого розпочався перший етап конкурсу. Він предбачає набір вчителів та буде тривати до 28 лютого. Найцікавше у конкурсі те, що номінувати педагогів можуть учні, колеги, та батьки.

Другий етап конкурсу розпочнеться 1 березня. Він передбачає розробку вчителем власного освітнього проєкту, який принесе позитивні зміни в систему освіти.

Після презентації всіх  ідей, журі обере 10 кращих, які отримають фінансову підтримку з боку спонсорів та будуть втілені у життя. Це буде третім завершальним етапом конкурсу.

Допомагати у фінансуванні ідей зголосились в департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради. Підтримку висловив і  міський голова Олександр Симчишин. А втілити ідею у реальність допоможе центр професійного розвитку педагогічних працівників.

" " " "