Де і як хмельничани можуть сплачувати менше за продукти та їжу?

682

Любите гарненько поїсти? Так, щоб смачно-смачно, ситно-ситно та із задоволенням? Італійська піца, японські роли, американські бургери, вишукані французькі сири, свіжі овочі й фрукти, духмяні українські варенички чи апетитні торти й тістечка — потіште себе та своїх близьких смачненьким. Адже все це та навіть більше відтепер можна купити зі знижками завдяки картці миттєвих знижок EVERCARD і сертифікатам на знижки від Програми лояльності провайдера ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому.

Унікальна для Хмельницького пропозиція від інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ дозволить вам щомісяця заощаджувати на покупках і послугах різноманітних закладів Хмельницького щонайменше 200 гривень. Вигідні знижки від Програми лояльності «Клуб «Еверест Хмельницький», як нагороду за користування послугами інтернету й кабельного телебачення, можуть отримати всі постійні абоненти провайдера. Достатньо регулярно вносити абонплату й стати учасником «Клубу «Еверест Хмельницький» на сайті club-km.everest24.com.ua або у Viber-боті.

«Клуб «Еверест Хмельницький» — це майже 50 видів сертифікатів, з якими можна робити покупки та користуватися послугами безкоштовно або зі значними знижками. Це зручна електронна картка миттєвих знижок EVERCARD з унікальним штрих-кодом і номером, яка завжди буде під рукою у вашому телефоні. Пред’являйте картку у магазинах і закладах партнерів Програми лояльності й отримуйте знижку на покупки від 3 % до 32 %.

Пропозиції знижок і сертифікатів скомпоновані за рубриками, щоб вам було зручніше шукати та обирати потрібне. Сьогодні знайомимось із рубриками «Їжа» та «Продукти».

Картка EVERCARD — вигідного шопінгу стандарт

Магазин «Сирне королівство» пропонує насолодитися смаком понад сотні видів вишуканих сирів з усієї Європи. Сири з пліснявою, молоді та екстравитримані, м’які й тверді, з травами та спеціями — дегустуйте й купуйте ті, що найбільше смакують зі знижкою 13 % з карткою EVERCARD.

Зовсім не обов’язково йти на базар, щоб купити свіжі домашні продукти. Можна прямо з дому замовити свіжу зелень, органічні овочі, фрукти, домашнє м’ясо, яйця та молочні продукти, рибу в інтернет-магазині «Мамина Ферма». З карткою EVERCARD ви придбаєте найкращі, найсвіжіші та екологічні домашні продукти зі знижкою 10 %, а замовлення доставлять прямо додому.

Смачно, як вдома, але часу на приготування улюблених страв багато не знадобиться — це про магазини заморожених напівфабрикатів «Балабеник», «Мамині варенички», Майстерню домашніх напівфабрикатів «Борошно». Тут завжди є з чого обирати: вареники, пельмені, млинці, сирники, равіолі, лежні, голубці, котлети, крученики і домашні ковбаски та багато інших страв. Покупки стануть приємнішими з карткою EVERCARD, що надає право на знижку 10 %.

Сертифікати зменшують витрати

Із сертифікатами на знижки від партнерів Програми лояльності «Клуб «Еверест Хмельницький» не доведеться перейматися, чим частувати гостей чи просто смачно перекусити.

Знижку 100 гривень на замовлення страв італійської, японської, тайсько-китайської кухні за сертифікатами пропонують добре відомі хмельничанам мережа закладів Modesto, суші-бар «Авокадо» та служба доставки їжі CookDrive. А мережа ресторанів Sushi Master дарує рол «Філадельфія лайт» в обмін на сертифікат.

Шанувальники традиційної української кухні отримають справжню гастрономічну насолоду у кафе «Домашня редакція». Щоб отримати знижку 50 гривень на замовлення свіжих та апетитних страв, потрібно обміняти бонуси на сертифікат.

Смачно перекусити шаурмою, хот-догом чи сендвічем запрошує «Yami шаурма» — із сертифікатом від «Клубу «Еверест Хмельницький» замовлення обійдеться на 50 гривень дешевше.

Не уявляєте життя без свіжих молочних продуктів? Обмінюйте бонуси на сертифікати на знижку 50 гривень на покупки від мережі магазинів молочних продуктів «Сирна Справа».

Щоб замовити торт, тістечка, коровай, десерти чи кенді-бар зі знижкою 100 гривень, обміняйте бонуси на сертифікат від Першої кондитерської «Стожари» й свято неодмінно стане яскравим і смачним.

Перелік партнерів Програми лояльності постійно змінюється, з’являються нові цікаві та вигідні пропозиції знижок, тому слідкуйте за оновленнями на сайті та у Viber-боті.

Як активувати картку EVERCARD у чат-боті, отримати сертифікати на знижки, брати участь у мегарозіграшах призів від Програми лояльності інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому, читайте на km.everest24.com.ua

Приєднуйтесь до мережі, адже абоненти ЕВЕРЕСТ™ завжди отримують більше!

Детальніше про умови отримання знижок, використання сертифікатів, вартість та спосіб отримання виграних подарунків — club-km.everest24.com.ua
Ліц. провайдера програмної послуги №00735-п від 17.10.18 р., вид. Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення.

" " " "