Хмельницький відзначив 588-у річницю.

757

Парад супергероїв,  переможці конкурсів та найкращі люди на планеті. Хмельницький кількатисячним натовпом відзначив 588 День народження. Цьогорічна святкова програма була під гаслом «Ми у Хмельвілі».

Два дні містяни відзначали День народження Хмельницького. Вечірка, яка тривала від самого ранку до ночі, була наповнена подіями,  моментами єднання та щастя. Кілька тисяч людей, які зібралися у центрі міста, залюбки діляться своїми побажаннями.

Почесний громадянин міста, найкращий дитячий малюнок та ключі від новеньких квартир за нелегку працю. У цей день в місті з’явилися нові обличчя, якими варто пишатися. Зокрема, з екранів головної сцени презентували переможців конкурсу іміджевого відео «Promisto».

Місто щороку стає зручнішим, доступнішим та красивішим. Над цим працює кожен мешканець обласного центру. Тому нині важливо, щоб їхня робота була відзначена, як подарунками та і увагою. І, звісно, наступного року потрібно працювати ще більше.

І який Хмельвіль без Хмельмена. Містяни мали можливість познайомитися із своїм супергероєм, який на свято запросив своїх колег.

Супергероєм бути легко – знають навіть діти. Адже всі наділені надзвичайними силами.

Зміни, які відбуваються, помічають не лише містяни, а й у Євросоюзі. Хмельницький отримав Приз Європи – Дошку честі. Очільник міста каже, нагорода стала реальною, бо працює команда.

 

" " " "