Хмельницький зайняв перше місце в рейтингу найкомфортніших міст України

У рейтингу 2019 року Хмельницький займав другу позицію

2529

Хмельницький переміг в рейтингу найкомфортніших міст України від “Фокусу“.  Вперше за довгий час перше місце дісталося не Києву.

Також Хмельницький в цьому році очолив рейтинг по сприятливості бізнес-клімату за підсумками опитування підприємців, проведеного в рамках дослідження «Індекс конкурентоспроможності міст України».  Згідно з індексом, Хмельницький набрав 72,96 бали з максимальних 100.

Епідемія пішла на користь місцевому ДП «Новатор», яке входить в концерн «Укроборонпром».  У травні його керівництво заявило, що готове випускати на добу до трьох тисяч одиниць апаратів штучної вентиляції легенів власної розробки.  Правда, лікарі розкритикували пристрій і заявили, що їм можна користуватися тільки нетривалий час.  Але МОЗ видав дозвіл на випуск апаратів ШВЛ, і на даний момент на підприємстві кипить робота.

Читайте також: 160 тисяч єврогранту отримає Хмельницький. На що витрачатимуть кошти?

У мікрорайоні Лезневе, в якому раніше не було дошкільного закладу, відкрили новий дитячий садок «Соколятко».  Він розрахований на 160 місць і обійшовся бюджету майже в 40 млн грн.  За останні чотири роки це вже п’ятий побудований дитсадок.  У міському слідчому ізоляторі офіційно відкрили платні камери з більш комфортними умовами для арештантів.  Виявилося, що на послугу є попит.

" " " "