На Хмельниччині поліція розслідує обставини вбивства сином власної матері

Чоловік відлупцював свою матір, після чого та загинула від крововиливу в мозок

925

На Хмельниччині слідчі встановлюють обставини, за яких чоловік наніс своїй матусі тяжкі тілесні ушкодження, які жінка не пережила. Про це розповідає прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

На фоні неприязних стосунків, 46-річний чоловік сильно відлупцював рідну маму. Від отриманих травм у 79-річної пенсіонерки стався крововилив у центральній нервовій систему, що спричинило смерть потерпілої.

Подія трапилася ввечері 27 вересня в селі Іванівці, що в Волочиському районі. При цьому зловмисник був у стані алкогольного сп’яніння.

Слід зазначити, що потерпіла померла не одразу. Незважаючи на погіршення самопочуття, вона не стала звертатися до лікарів. Ймовірно через те, що знала, чим це обернеться для її сина. Через півтори доби після конфлікту вона померла у себе вдома. Крововилив у мозок, спричинений побоями, виявила судово-медична експертиза.

Читайте також: Отримав своє: на Хмельниччині засудили вбивцю співмешканки

Наразі слідство встановлює усі остаточні причини та обставини трагедії. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

" " " "