Хмельницьким школярам зосталося три дні карантину: у вівторок – до школи

Рівень захворюваності на грип у місті скорочується

1551

У школярів обласного центру є привід радіти:) Вже з вівторка в усіх школах Хмельницького відновлять навчання – карантин добігає кінця, повідомляє видання “Є”, посилаючись на інформацію від міського управління охорони здоров’я.

Рівень захворюваності у Хмельницькому потроху знижується. Якщо приміром, 3 лютого у місті за добу до медиків звернулося понад 600 містян зі скаргами на ГРВІ, то вже вчора, 6 лютого, їх було лише близько 300. І це не випадковість, а тенденція, кажуть лікарі. День при дні рівень захворюваності зменшується. Упродовж наступних трьох днів, прогнозують медики, він має стати ще нижчим.

Отже, медики порекомендували міському Департаменту освіти відновити навчання у школах вже з 11 лютого.

Читайте також: У Хмельницькому готуються дати бій коронавірусу: що кажуть медики

Радіють несподіваним вакаціях також школярі Нетішина, Шепетівки та Кам’янця-Подільського. Та якщо в Шепетівці ще не знають, коли у місті стабілізується епідеміологічна ситуація, і дати закінчення карантину поки немає, то в Нетішині вже відомо, що діти підуть на навчання також з 11 лютого. А от кам’янецьким школярам у хмельничан є привід позаздрити: їхні вимушені вакації триватимуть аж до кінця робочого тижня.

" " " "