Хоча із запізненням більш ніж у місяць, проте можливість для вступу у старшокласників буде

1032

Більш ніж як із місячним запізненням, проте зовнішнє незалежне оцінювання буде. Міністерство освіти і науки  України ухвалило остаточні терміни проведення ЗНО-2020. Наразі і абітурієнти, і спеціалісти українського центру оцінювання якості освіти готуються до пробного тестування, яке відбудеться 15-го червня. Чи будуть якість послаблення, враховуючи карантин, для абітурієнтів?

Перевірка знань в особливих умовах. Та чи будуть якісь привілеї для випускників? Цьогорічна сесія ЗНО буде із особливостями.  Перша – це небувале запізнення як пробного іспиту, так і основного. Цього року на пробне тестування зареєструвалося близько 13-ти тисяч бажаючих. Це більше, ніж у минулі роки.

Основна сесія розпочнеться тестом з математики 25 червня. Далі буде українська мова та решта предметів. Іспити триватимуть до 17-го липня. Під час проходження тестувань окрім знань та документів школярі повинні мати при собі і засоби захисту.

У центрі оцінювання якості освіти додають, якихось послаблень у завданнях для вступників не буде. Вони будуть складені на рівні із минулим роком. Разом із зміщенням дати тестувань відбудеться зміщення графіків подачі документів у виші. Приймальні комісії запрацюють не раніше ніж у серпні.

 

" " " "