Хороший вибір: у новому кліпі Сергія Бабкіна багато кадрів із Хмельниччини

На відео засвітилися мальовничі краєвиди Бакоти ы Кам'янця-Подільського

938

Ще три роки тому дебютував хіт музиканта Сергія Бабкіна “Де би я”, однак тільки зараз співак презентував відео-кліп, відзнятий та покладений спеціально на цю пісню. Про це повідомляє видання “VDALO”.

Кліп знятий у доволы приємному та сучасному стилі роадмуві. Відеоряд присвячений темі помірного драйву та “життя на повну”, прямо тут і зараз. Звісно ж розкривається і тема подорожі, в якій, як часто буває у реальному житті, розкривається зовсім інша сторінка стосунків та почуттів, які здатні принести вам велику радість.

Під час зйомок Сергій відвідав велику кількість мальовничих місць Хмельницької та Чернівецької області. Серед них такі популярні туристичні центри, як Кам’янець-Подільський,  Бакота і Хотин.

Кліп розповідає нам про кохання і присвятив його Сергій Бабкін своїй єдиній музі – дружині.  Але ця тема розкривається з багатьох сторін. Увага приділяється не тільки почуттям між закоханими людьми, а й, свого роду, любові до навколишнього світу, держави, природи та й взагалі – самого життя.

Читайте також: Бразилець пішки підкорив українські Карпати

“Пісня «Де би я» послужила містком з однієї моєї музичної епохи в іншу. Тоді, у 2017-му, ми так і не зняли на неї відеокліп. І ось через три роки вона дочекалася своєї візуалізації! І зараз це відео саме таке, що краще й не придумати. Переглядаючи його, я розумію, що іноді варто почекати. Ця пісня про кохану жінку, про маму, про Україну, про Бога!” – зазначає музикант.

Також Бабкін додав, що під час подорожі, яка була здійснена задля зйомок кліпу, він почав по-новому дивитися на нашу країну та полюбив її ще більше.

" " " "