Іван Крулько відвідав Хмельниччину

671

Народний депутат Україниіз фракції  політичної партії «Батьківщина» Іван Крулько побував з робочою поїздкою на Хмельниччині. Спочатку парламентар  відвідав Славуту. Там на сесії міської ради він розповів, що для жителів зони спостереження вже у 2021 році можуть відшкодовувати кошти з державного бюджету. Мова йде про  30-кілометрову зону і спеціальної субвенції  на соціально економічну компенсацію ризику населення. У попередніх висновках парламенту йдеться про суму у майже 413 мільйонів гривень.

Наступним місцем зустрічі Івана Крулька із місцевими жителями був Нетішин. Добудова двох енергоблоків – тема, яка хвилює місцевих. Як каже Іван Крулько, збільшити потужності ХАЕС буде вигідно для  економіки держави. Проте потрібно відновити баланс на ринку послуг поряд із альтернативними джерелами енергії, каже нардеп.

Народний депутат із фракції  політичної партії «Батьківщини» також розповів про ситуацію із спеціальним фондом, що створили для боротьби із коронавірусом. За його словами,ситуація непроста, адже досі кошти, спрямовані на першочергові медичні потреби, навіть після 6 місяців карантинних заходів – не працюють ефективно.

Депутат наголосив, під час формування бюджету на наступний рік в пріоритеті серед напрямку видаткових статтей, зокрема субвенції для закладів охорони здоров’я та освіти.

" " " "