Хто інвестує у нашу область ?

1289

Потужні інвестиції та підтримка національного виробника. Цього сьогодні потребує економічна галузь. Іноземні донори готові співпрацювати з вітчизняними підприємствами, однак їх лякає нестабільна ситуація в країні. Проте позитивні приклади все таки є.  Промислові одиниці легкої промисловості  мають можливість навчатися у закордонних колег в рамках діючих проектів.

Хмельниччина  потужна аграрна та промислова область. Однак,  аби сюди вкладали гроші іноземні партнери, потрібна чітка програма розвитку. Проте є ряд надійних інвесторів, що з року в рік будують тут свій бізнес. Серед пріоритетних галузей – аграрний комплекс.

Розвиваються і околиці  міста. Хмельницький район отримав більше 170 мільйонів інвестицій. На старті виробництва – сучасна електрична станція на біопаливі.

Підприємства легкої промисловості  в рамках програми обміну досвідом мають можливість навчатися у закордонних колег.

Лідером із залучення інвестицій є Кам’янець-Подільський. На Старосинявщині будується потужний завод з виробництва сої. А в Новоушицькому районі торік завершено будівництво сонячної електростанції. Тож наша область  приваблива для іноземних партнерів, проте не всі бізнесмени готові вкладати гроші у промисловість країни, що веде війну.

 

" " " "