Хто постачає кисень у лікарні?

521

Такий необхідний у боротьбі із ковідом. Зараз лікарням кисень потрібен як ніколи, а з його доставкою і далі проблеми. Через аварію, що сталася на Львівському спеціалізованому заводі, постачання відбувається практично з коліс, виробників шукають у всій країні.

За минулий тиждень фіксується незначний спад кількості хворих на ковід. Та кисень для їх лікування потрібен ще у більшій кількості. Все тому, що у лікарнях побільшало пацієнтів із важким перебігом хвороби.

Хмельницька обласна лікарня не має пакету лікування ковідних хворих, тому і кисень отримує майже в останню чергу. Кажуть, тут є кисневі концентратори, та рідкий кисень їм необхідний у більшій кількості, адже він ефективніший.

Життєво необхідний продукт у лікарнях розходиться швидко. Аби тримати ситуацію під контролем використовують як кисень у балонах, так і кріо. Нинішня поставка надзвичайно доречна.

Організували постачання кисню до лікарень у благодійному фонді Сергій Лабазюка “Ми поруч” спільно із депутатами політичної партії “За майбутнє”.

Кисень із Калуша доставили у Волочиську багатопрофільну, Хмельницьку міську, інфекційну та обласну лікарні. Зважаючи на загальну ситуацію, благодійники і далі долучатимуться до його постачання.

" " " "