Інформаційно-консультативний центр з роботи із сім’ями учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб презентували у Хмельницькому

909

У Хмельницькому презентували інформаційно-консультативний центр з роботи із сім’ями учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб. Центр створений за підтримки Європейського Союзу в рамках проекту “Рівність заради безпеки”. Наразі відкрили тренінгову та кризову кімнати, із клієнтами працюватиме психолог. Допомагатимуть всім, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Допомога учасникам АТО, внутрішньо переміщенним особам та кожному, хто опинився у складних життєвих обставинах – головна функція інформаційно-консультативного центру, що відкрився у Хмельницькому. Після тримісячного ремонту тут вже є тренінгова та кризова кімнати, де психолог працюватиме із специфічними групами населення.

Кризова кімната створена, аби тут знайшли прихисток люди, які потерпають від насилля. В приміщенні є все необхідне: посуд, побудова техніка, невеличка кухня та санвузол. Із клієнтами центру працюватиме професійний психолог.

На усі ремонтні роботи, придбання меблів та техніки витратили 160 тисяч гривень. Ці кошти надав Український жіночий фонд . Облаштовувати приміщення допомагали волонтери, АТОвці та просто небайдужі подоляни. Працювати консультативний центр почне з 1-го вересня цього року.

" " " "