У Хмельницькому пройде третя Фабрика освітніх ідей

864

Творчі здібності, фізичні активності, експерименти та досліди. У Хмельницькому пройде третя Фабрика освітніх ідей. Відбудеться вона у кінці місяця, а до 15-го серпня триває голосування. Містяни самі можуть обрати, що буде на Фабриці ідей. Є п’ять варіантів. Це – майстер-класи з вокалу та хореографії, новації в освітньому процесі, розвиток творчих здібностей, фізичні активності та експерименти, досліди.

Минулого року ліцей №17 дивував фізичними та хімічними дослідами. На третю Фабрику освітніх ідей навчальний заклад підготував іншу локацію – з розвитку творчих здібностей.

Розвивати творчі здібності сімнадцятий ліцей планує за допомогою нетрадиційних технік малювання. Цього разу, до прикладу, творитимуть жатим папером.

А ось другий НВК себе демонструватиме у новаційній локації. Навчальний заклад презентує концепцію здорового харчування.

Робити все це діти повинні самотужки. Окрім фізичного здоров’я, працівники навчального закладу вчитимуть, як зберегти психологічне.

Творчі здібності, новації, а загалом п’ять варіантів поєднає третя Фабрика освітніх ідей. Відбудеться вона у кінці серпня, а поки стартувала публічна консультація.

Публічна консультація триває до середини місяця. Тобто містяни ще мають час обрати, що буде на Фабриці освітніх ідей.

 

" " " "