Інвентар – для тренувань. На площі нагородили кращих спортсменів

849

Подяки та інвентар – для кращих спортсменів. В області нагородили представників різних видів спорту. Щоправда, захід відбувся без них. По нагороди прийшли керівники спортивних шкіл. Такий формат в адміністрації пояснили карантинними обмеженнями.

На головній площі міста нагородили спортсменів та заклади фізичної культури. Вітання приймали їх тренери – в умовах карантину кількість осіб на заході обмежили. Область пишається такими спортсменами як чемпіон світу та Європи , хмельничанин Володимир Антонюк та кам’янчанин Віталій Трушев. Як каже керівниця центру «Інваспорт», для паралімпійців під час будь-яких змагань, в першу чергу, головне – боротьба із собою.

В обласній раді кажуть, кращих спортсменів минулими роками переманювали до себе інші регіони. Тож у 2019-му буда прийнята програма підтримки спортивних закладів.

До дня фізичної культури та спорту в адміністрації відзначили 14 спортсменів області та 12 ветеранів. Гарною традицією є іменні стипендії.

Увесь інвентар та подарунки мають доставити в найкоротші терміни до спортзакладів краю, де їх особисто отримає кожен із нагороджених.

" " " "