Спецрепортаж. Сильні лідери – успішні громади. Команда «За майбутнє» збирає прихильників на Хмельниччині

1072

Сильні лідери – успішні громади. Команда «За майбутнє» збирає прихильників на Хмельниччині. Нині зустрічі з активними та спраглими до змін відбулися у Чорноострівській, Гвардійській та Розсошанській ОТГ, Хмельницького району. Тут презентували бачення та стратегію розбудови рідного краю. Вона, насамперед , полягає у продовженні реформи децентралізації. Бо, констатують, на верхах її намагаються призупинити. Натомість в команді «За майбутнє» певні, – це крок в нікуди. Лише з заможними громадами можлива заможна Україна. Тож усі ресурси мають залишатися на місцях.

Натомість реформи медицини та освіти потрібно докорінно змінювати, а економіку зміцнювати, – певні в команді. Завдання тутешніх однодумців – це створення комфортних умов життя в Україні. Аби молодь не шукала достатку за кордоном. А мала гідний заробіток навіть у крихітних селах.

Хоча «За майбутнє» команда нова, утім об’єднала відомих лідерів у кожному куточку України. На Хмельниччині це народні обранці мажоритарники- чинні і попередніх скликань. А також депутати районних та обласної рад. Усі вони роками втілювали в життя соціальні та економічні проєкти, відстоювали інтереси селян та працювали на розвиток нашого регіону.

Десятки мільйонів реалізованих коштів та добрих справ. За вісім років роботи у благодійному фонді Сергія Лабазюка «Ми поруч» виконали неймовірний обсяг роботи. Це допомога школам і садочкам, лікарням та релігійним громадам, будівництво спортивних майданчиків та підтримка незахищених верств населення. Результати плідної праці відчули у кожному куточку нашої Хмельниччини. Тож ці досягнення планують активно примножувати.

Творити гідне майбутнє можна тільки спільними зусиллями – разом з фахівцями в кожній галузі. Саме таких людей об’єднує «За майбутнє». Педагоги, медики, аграрії, підприємці та управлінці – ті, хто живе і працює на розвиток своїх громад. Певні, що в команді професіоналів діятимуть набагато ефективніше.

Об‘єднання лідерів думок триває. Якщо ви активний та свідомий, проживаєте на Хмельниччині та знаєте проблематику свого міста чи селища – команда « За майбутнє» запрошує до співпраці.

До слова, такі форуми проходять в різних населених пунктах Хмельниччини . Тут команда «За майбутнє» вже зібрала тисячі однодумців.

" " " "