Іспитовий термін провалила: у Хмельницькому затримали дівчину з наркотиками, яка мала умовне покарання

355

У квітні цього року 24-річна жінка була засуджена за ст. 191 КК України — брала гроші з каси, коли працювала на заправці. Цього разу її затримали з наркотиками.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Хмельницькій області.

«30 листопада близько 14.30 години в м. Хмельницькому неподалік магазину «Єва», що на проспекті Миру, працівники патрульної поліції помітили жінку, яка несла посилку. Побачивши поліцейських, вона занервувала, та почала постійно озиратися», – інформують в поліції.

Як виявили правоохоронці, дівчина мала при собі пакет з кристалічною речовиною та згорток із білим порошком. На місце події, патрульні викликали слідчо-оперативну  групу. Оперативники направили на експертизу вилучені речовини.

Як повідомляють у поліції, наразі по кристалах слідчі вже отримали результат — це особливо небезпечний психотропний наркотик PVP.

Порушницю затримали на місці події та вже оголосили їй про підозру за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. На черзі – обрання запобіжного заходу.

Молодій  дівчині загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3 років.

 

" " " "