КАЛЕНДАРНА ЗИМА

266

Календарна зима на Хмельниччині прийшла зі снігом та дощем. Вночі на дорогах працювали 86 спецмашин. Розчищали та посипали ділянки автошляхів Житомир-Чернівці та Городище -Рівне -Старокостянтинів. Для забезпечення безпеки руху є уся необхідна снігоприбиральна техніка – запевняють в службі автомобільних доріг Хмельницької області.

Зима не застала дорожні служби зненацька – кажуть в службі автомобільних доріг Хмельницької області. Всього на балансі у відомства 2 тисячі кілометрів доріг державного значення. У ніч з 30 листопада на 1 грудня на окремих з них працювало 86 одиниць спецтехіки та було задіяно 136 робітників. Особливу увагу приділяли ділянкам на підйомах, спусках, поворотах та мостах.

За потреби на розчищення доріг можуть виїхати 271 одиниця спецтехніки. Це піско- та солерозкидачі, бульдозери і автогрейдери.

Готові до погодніх сюрпризів і в обласному центрі. Тут заготовили 8 з половиною тисяч тонн піщано-соляної суміші та на поготові 21 одиниця спецтехінки.

Сніжитиме на Хмельниччині за прогнозами синоптиків найближчої п’ятниці та з понеділка. Вдень обіцяють плюсову температруру, а вночі до -4. Це ідельні умови для утворення ожеледиці. Тож водіїв закликають до обачності.

" " " "