ІЗ ШЛЯХОБУДІВНОЇ У ЛОГІСТИЧНУ

330

Сотні одиниць важкої імпортної техніки, кілька асфальтних заводів, сотні кілометрів відремонтованих та побудованих доріг за останні роки. Робота в кількох областях країни одночасно та більше тисячі кваліфікованих працівників. Так компанія URD українські дороги виглядала до кінця зими цього року. Зараз на зміну великому будівництву прийшла велика війна, дороги не будують, бізнес змушений переформатовуватися.

Переформатувалося підприємство швидко. Компанія закупила необхідне обладнання. В більшості це автоцистерни, як для харчових так не для харчових перевезень, кілька тралів та іншу необхідну техніку.

Значна частина техніки підприємства наразі задіяна на жнивах. Ті вантажівки котрі раніше возили щебінь, пісок, та асфальт, возять ячмінь, пшеницю, ріпак інші сільськогосподарські культури.

Перехід з одного напрямку на інший, дозволить компанії залишити максимальне число працівників забезпечених роботою. А це як і надходження до бюджету країни так і до сімейного гаманця родини. Тут кажуть, готові в будь який час відновити свої потужності для відбудови України, після перемоги.

" " " "