Ізяславщина в обличчях. Історія про людей, які розвивають район

1014

Лікарка-стоматолог, яка у професії три десятки років, головний податківець краю, керівниця залізничної станції та директор аграрного інноваційного господарства. Сьогодні ми розповідаємо про Ізяславщину, а саме про людей, які творять майбутнє вже сьогодні.

Володимир Костянтинович у аграрній сфері працює понад десять років. Чоловік каже, це покликання, адже виріс у селі. Зараз очолює одне із найбільших та інноваційніших підприємств Ізяславщини. Разом із двома з половиною сотнями працівників  обробляє понад тринадцять тисяч гектарів землі. Переконує, робота аграріїв не зупиняється ні на хвилину.

Жити та працювати, аби наповнювався бюджет. Такий принцип роботи у Віталія Мартинюка. Чоловік вже тривалий час є керівником Ізяславської податкової служби. Каже, саме завдяки роботі податкової вдалося вивести з тіні чимало підприємців. А це додаткові фінанси до місцевих бюджетів.

Любов Сергіївна свою професію називає сенсом життя. Жінка – лікарка-стоматолог. У цій професії вже три десятки років. Левову частину з них пропрацювала у сільській місцевості. Тому знає не з чуток про сільську медицину.

А це залізничний вокзал Ізяслава. Тут із п’ятнадцятирічним досвідом керівництва працює пані Любов. Жінка має дві вищих освіти. Одна із них стосується саме залізниці. Аби стати керівницею пройшла всі ланки професії. За десятки років роботи полюбила подорожувати саме цим видом транспорту.

" " " "