Соколятко: два тижні потому

1092

Серце мікрорайону. Два тижні тому жителі Лезневого святкували відкриття дитячого садочку «Соколятко». Заклад європейського рівня, забезпечений усім необхідним. Розрахований на півтори сотні дітей. Нині набрали 160 вихованців. Утім, планують, що з часом  дітей буде ще більше. Як малюки і персонал обживаються на новому місці?

Із усмішками, танцями, співами та гарним настроєм. Так відкривали новий дитячий садочок у мікрорайоні Лезневе два тижні тому.

Будівництво «Соколятка» тривало менше ніж два роки.Нині тут набрали 6 груп, це 160 дітей. Заклад забезпечений всім необхідним  – від спальних та ігрових кімнат докількох дитячих майданчиків.  Директорка закладу каже, діти адаптуються добре, батьки задоволені.

Розвинена інфраструктура «Соколятка» зробила заклад дитячим серцем мікрорайону Лезневе.

В благодійному фонді «Ми поруч» вирішили підтримали  освітні ініціативи дошкільного закладу. Кажуть, якісне освітнє середовище необхідне для виховання гідного українця.

Подарунок став для освітян сюрпризом. Кажуть, гроші використають на благо.

«Соколятко» – це вже 5-тий новий дитячий садок, що відкрився у Хмельницькому за останні 4 роки. Це дало змогу охопити дошкільною освітою 1200 малих хмельничан.

 

" " " "