Діти отримали шкільні портфелики із канцелярією від благодійників

915

«Шкільний портфелик» продовжили. Наприкінці серпня відбувся заключний етап акції, яку одинадцятий рік поспіль організовує благодійний фонд Карітас. Щоправда, цього року забезпечити шкільними рюкзаками вдалося не всіх. Тому допомогти дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах, вирішили учасники фонду «10 гривень».

Софія – школярка із багатодітної родини. Раніше дівчинка отримала портфелик із базовим вмістом, який зібрали в благодійному фонді Карітас.

Через карантин економічна ситуація у багатьох сім’ях тільки погіршилася. Інтернати були зачинені, діти повернулися додому. Ба більше, залишилася велика кількість дітей-сиріт, які живуть у дитячих будинках і також потребують допомоги.

Аби всі діти, яких підтримує благодійний фонд Карітас, змогли в рівних умовах відвідувати школу, долучилися партнери. Фонд «10 гривень» надав грошову допомогу. За цікошти вдалося докупити ручки, циркулі, фарби, палітри для малювання, кольорові олівці, щоденники і додатково зошити та обкладинки. Про таку потребу дізналися з біржі благодійності.

Це не перший проєкт, до якого долучаються благодійники з фонду «10 гривень».

 

" " " "