Спецрепортаж. На Хмельниччині презентували стратегію розвитку області

994

Відродження економіки, розбудова інфраструктури та підвищення якості життя – це основні пріоритети, закладені до Стратегії розвитку Хмельниччини. Команда політичної партії «Слуга народу» презентувала покроковий шлях розвитку нашої області. На заході побував президент України Володимир Зеленський. Він зазначив – Хмельниччина має кілька складових для потужного розвитку краю.

Задля економічного зростання та добробуту , область має об’єднати зусилля у цьому напрямку. Проте інвестиції у туризм , енергетику та агробізнес неможливі без якісних доріг. Нині на Хмельниччині потужно розбудовують автошляхи. Та це лише початок , запевняє голова обласного осередку партії «Слуга народу» Сергій Мандзій.

Щоб усе задумане із запланованого вдалося, навколо команди політичної партії «Слуга народу»  гуртуються однодумці. Зокрема,  професорка та волонтерка Інна Ящук, котра вирішила взяти участь у боротьбі за крісло міського голови Хмельницького.

Саме в єдності , переконує доктриня, криється сила для майбутніх починань. Таку підтримку Інна Ящук відчуває вже тепер. Тож вірить – усе задумане вдасться.

" " " "