Кадрові рішення у Кам’янець-Подільському відклали

2226

У Кам’янець-Подільскому триває протистояння влади та опозиції. Чергове засідання сесії у середу переросло у крики та звинувачення в залі. Провладні та опозиційні депутати не змогли порозумітись. Як наслідок – голосування за заступників та старост було провалене.

Сесійне засідання у Кам’янець-Подільському у середу знову було емоційне та повне суперечок. Після обрання секретаря депутати планували обрати заступників . Голова Михайло Посітко запропонував голосувати таке рішення пакетом. Опозиція не погодилась. Тож, конфлікт влади та опозиції загострився. Як наслідок, єдиних кандидатур на призначення не було.

Після одного з виступів викрики з місця переросли у конфлікт біля президії. Новообраний секретар вступив у суперечку з головою та навіть забрав картку для голосування.

Конфлікт загострився, депутати покинули свої робочі місця. Навіть після перерви емоції в залі не вщухли.

Депутати озброїлись телефонами на наввипередки знімали усе , що відбувалось у залі.

До звичної роботи сесії повернутись було непросто .Голови фракцій пропонували зібратись на обговорення, аби вийти із політичної кризи. На таку пропозицію голова погодився.

Тож кадрові питання так і не вирішили. Однак, серед позитивних рішень – кілька прийнятих програм щодо боротьби із злочинністю та підтримки пожежних підрозділів.

 

" " " "