Кандидати у патрульні здають фізпідготовку .

1761

Стометрівка, біг на кілометр та силові вправи. Кандидати до лав патрульних проходять третій етап відбору. Попередньо, майбутні копи вже склали два іспити. Перший – тестування на логіку та з основ законодавства. Другий – військово-лікарська комісія. Претенденти, що успішно пройшли ці етапи, запрошені до третього – перевірка фізпідготовки. Іспит включає нормативи з бігу на 100 метрів та кілометр, а також силові вправи.

Це вже дівчата здають нормативи на дистанції у сто метрів, позаду – силова підготовка, попереду – біг на тисячу метрів. А тут демонструвати фізпідготовку беруться чоловіки.

Стометрівка, біг на кілометр та силові вправи – це третій етап відбору до лав патрульної поліції. Попередньо, майбутні копи вже склали два іспити. Перший – тестування на логіку та з основ законодавства. Другий – військово-лікарська комісія. Претенденти, що успішно пройшли ці, запрошені до третього етапу – перевірка фізпідготовки. Стартував іспит на центральному стадіоні. У перший день спортивну міць показали, майже, сотня кандидатів. П’ята частина – дівчата.

Сьогодні-завтра результати можна подивитися онлайн. Щоправда, не варто розчаровуватися, якщо десь не скалалося. Перші показники – не вирок, за бажанням їх можна поліпшити.

А ось Лілі Кримській нічого перездавати не треба. Майбутня патрульна успішно склала усі нормативи.

Тепер дівчина готується до наступного етапу. Каже, у всьому головне – правильна мотивація.

 

" " " "